Home > Nieuws

Nieuws

Filter nieuws op:
25 mei '18 was een startschot, je moet vooral kunnen aantonen dat je een GDPR-plan hebt.

28/08/2018 door Koen Peeters

Laat je bang maken. Check hier even of je onder de GDPR valt en/of zet een organisatie- en IT-traject op. Eerst de organisatie, dan de IT. Niet omgekeerd

Wij begrijpen de middenmarkt als geen ander en deze award zie ik als een bevestiging daarvan.

26/01/2018 door Koen Peeters

Wij kregen de Channel Award voor beste reseller voor de middenmarkt op de het zestiende Channel Awards-gala in Brussel op 25 jnauari.

Security bekijk je best end-to-end: van inkomend netwerkverkeer, over firewalls tot gebruikerstoestellen.

1/12/2017 door SpearIT editor

Organisaties laten vaak een voor de hand liggend securityrisico op elke werkplek laten bestaan. Hier is een handige manier om dat op te lossen, gratis en snel.

Minder dan 1 op 7 Belgische ICT'ers is een vrouw

13/10/2017 door Koen Peeters

Data News publiceerde deze Eurostat cijfers: aantal IT'ers in België steeg sinds 2011 naar een toppunt in 2014 maar aantal daalt sindsdien.

De SAP Technobarometer peilt naar digitale transformatie in de praktijk

12/09/2017 door Koen Peeters

Belgische bedrijven zeggen geen kennis in huis (57%), geen digitale strategie (54%) en niet de juiste mensen (50%) te hebben. En voor de kleineren zijn de cijfers nog hoger. Wat nu?

Digital is a mindset

11/08/2017 door Koen Peeters

Paul Verwilt van Mediahuis gaat voorbij aan buzzwords als artificial intelligence, internet of things of virtual reality. Hier lees je hoe je de echte toegevoegde waarde voor klanten kan realiseren. 

Proximus SpearIT is Dell EMC Titanium Partner

22/06/2017 door SpearIT editor

Dell EMC duidt daarmee in zijn Partner Program partners aan met de nodige middelen en competenties (expertencertificaten), die van hen echte sectorspecialisten maken. 

Meetings: efficiënt communicatiemiddel of tijdverlies? Hoe meet jij?

16/06/2017 door SpearIT editor

Herken je deze kantoorfrustraties? Het zijn de 5 meestgenoemde frustraties over vergaderzalen bij Proximus SpearIT. Deze zaken waren we beu. Dus gingen we voor een oplossing. Hier vertellen we hoe.

Contact