Home > Oplossingen > IOT en ESL > ESL FAQ - Vragen & antwoorden

1. Retail & elektronische prijskaartje vragen

Hoeveel kost ESL voor retail?

Het hangt natuurlijk af van de grootte van de winkel en hoeveel artikelen u in een winkel hebt, voordat u de verschillende etiketformaten of -opties overweegt.

Elektronische prijsetiketten zijn er in verschillende afmetingen, van 5 tot 10 cm breed, en u hebt de keuze tussen een monochroom E-ink scherm en een E-ink scherm met 4 kleuren. Een monochroom prijsetiket van 5 cm dat u in grote hypermarktwinkels ziet, kost gemiddeld 6 EUR per etiket of 550 EUR per 100 etiketten.

Bovenop de label eenheidsprijs, zijn er verplichte stappen om de winkel audit, RFP voorstel, ERP aansluiting setup en prijskaartje installatiekosten te doen. Na de gratis evaluatiestudie en een paar discussierondes over uw vereisten, kunnen wij u een globaal gebudgetteerd voorstel doen met verschillende ESL opties die aan uw behoeften kunnen voldoen.

Hoe lang gaan elektronische prijskaartjes mee?
Wie kan ik contacteren voor een dringend ESL project?
Wanneer kan ESL worden geïnstalleerd?
Wie kan vragen beantwoorden voor ESL?

2. Magazijn en orderverzamelen vragen

Waarom zou ik ESL-IOT overwegen voor mijn magazijn?

Als magazijnbeheerder of logistiek leider kan het voor u belangrijk zijn om de efficiëntie van uw picking te verhogen of om totale controle te hebben over uw supply chain systeem. Het hangt af van uw doelstellingen om uw magazijn succesvoller te maken, de omzet te verhogen of het aantal fouten te verminderen.

De trend van het gebruik van internet-of-things (IOT) slimme labels in het magazijn voor orderverzamelen neemt toe en wint aan tractie in de logistiek omdat het teams een direct zicht geeft op wat er in elke hoek van het magazijn gebeurt. Dankzij de toevoeging van temperatuur- of vochtigheidssensoren kunt u zelfs controleren hoe specifieke goederen op verschillende plaatsen in het magazijn zijn opgeslagen.

Het belangrijkste punt is dat de flexibiliteit van smart labels grenzeloos is, daarom kunnen we met behulp van Proximus SpearIT experts uw situatie, eisen en opties bespreken. De implementatie van smart labels wordt afgestemd op uw magazijn, behoeften en doelstellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van ESL-IOT smart labels?
Hoe lang gaan smart labels ESL-IOT mee?
Hoeveel kost ESL-IOT voor een magazijn?
Hoe snel kan ESL-IOT worden geïnstalleerd voor orderverzamelen?

3. Fabriek en productielijn vragen

Waarom is ESL-IOT belangrijk voor de toekomst van fabrieken?

Als fabrieksmanager of productieleider kan het voor u belangrijk zijn om de efficiëntie van uw productieteams te verhogen of totale controle te hebben over uw toeleveringsketen. Het hangt af van uw doelstellingen om uw fabriek succesvoller te maken, de productie te verhogen of fouten te verminderen.

De trend van het gebruik van "internet-of-things" (IoT) slimme labels in de fabriek neemt toe en wint veel terrein in de toeleveringsketen, omdat het u een direct zicht geeft op wat er in de fabriek gebeurt en uw toeleveringsketen elastischer kan maken. In realtime weten hoeveel onderdelen er door elke assemblagelijn worden geproduceerd, waar er vertragingen zijn en waar sommige productielijnen het tempo overschrijden, is een gamechanger.

Het belangrijkste punt is dat de flexibiliteit van slimme etiketten grenzeloos is, daarom kunnen we met de hulp van SpearIT experts uw productiesituatie, uw eisen en de beschikbare opties voor uw fabriek bespreken.

Hoeveel kost ESL-IOT en wat is de ROI?
Hoe kunnen we verstoringen vermijden bij de implementatie van ESL-IOT in een fabriek?
Welk onderhoud is nodig voor slimme etiketten ESL-IOT?
Wie kan vragen beantwoorden over ESL-IOT voor fabrieken en productie-assemblagelijnen?

4. Vragen over kantoor- en kamerreservering

Waarom zijn ESL-IOT smart labels belangrijk voor kamerreserveringen?

De IOT-technologie biedt een van de cruciale verbeteringen voor het beheer van een facilitaire ruimte. Het gebruik van slimme labels, mobiele boekingsapparaten en een internet-of-things (IOT) opstelling is een game changer en kan impact hebben op meerdere industrieën.

Of u nu ziekenhuiskamers, hotelkamers, expositieruimtes of vergaderzalen van bedrijfskantoren beheert, slimme IOT-labels (bv. met e-Ink-technologie of E-Ink schermen) kunnen worden gecombineerd met mobiele boekingsapparaten (bv. kleine tablets) en uw boekingssysteem voor kamers (bv. software voor kamerbeheer, Microsoft Outlook of Gmail ...).

De toekomst van ruimtebeheer evolueert snel, of het nu gaat om een virtuele videovergadering of een fysieke vergadering. Het synchroniseren van de ruimtegegevens in real-time of volgens een schema is van cruciaal belang en het beheer van uw faciliteiten hangt ervan af.

Hoeveel kost ESL-IOT en hoe lang duurt het om een kantoor en een kamer te boeken?
Met wie kan ik contact opnemen als ik dringend een upgrade nodig heb van onze kamerreserveringsapparaten?
Hoe snel kunnen ESL-IOT en boekingsapparaten worden geïnstalleerd voor een ziekenhuis, hotel of kantoorkamers?
Wie kan mijn vragen beantwoorden voor mijn behoeften aan hulpmiddelen voor het boeken van kantoorruimte?

Verwante informatie over ESL-IoT

ESL Smart etiketten voor retail

Met elektronische winkeletiketten kunt u de winkelprijzen centraal bijwerken. U kunt uw prijzen handmatig aanpassen of op een schema gedurende de dag, week of maand. Meer leren

ESL-IoT slimme etiketten voor het magazijn

De ESL-IoT slimme etiketten stellen het orderpickteam in staat om te allen tijde nauwkeurige voorraadniveaus aan te bieden. Meer leren

ESL-IoT Smart labels voor kamerreservering

ESL-schermen zijn er in alle maten en met een laag energieverbruik. Ze kunnen worden aangepast aan alle sectoren: bv. tentoonstellingscentrum, ziekenhuis, hotel, school, universiteit, vergaderzalen... Meer leren

ESL-IoT Smart labels voor de fabriek

Elektronische slimme etiketten in productielijnen kunnen worden gebruikt om de voorraadvoorraad centraal bij te werken. U kunt het aantal overgebleven of geproduceerde onderdelen zien en ze koppelen aan temperatuur- of locatiesensoren. Meer leren

Loading
Contact