Home > Partners > Over Logitech > Logitech werkplekoplossingen

Proximus SpearIT know-how en Logitech videocall-oplossingen

Proximus SpearIT heeft een bevoorrecht partnerschap met Logitech waardoor we met onze knowhow en ervaring de meest innovatieve oplossingen voor videoconferenties kunnen voorstellen.
 
Logitech is de belangrijkste leverancier van videoconferenties en biedt de beste hardware en software voor jouw kantoor- en thuiswerkplekken. Je vindt ze via onze technische teams van Proximus SpearIT maar ook via onze B2B webshop.

Ontdek de Logitech conferentieoplossingen

 
Plan een Logitech demo

 

Conferentie-oplossingen voor elk formaat kantoor of huiskamer

 

Persoonlijke werkplekoplossingen voor werken op afstand

 

Verbeter de kwaliteit van je vergaderingen met Logitech Scribe™ virtueel whiteboard

 

Gebruik de Logitech RightSense™ auto-track technologie

Logitech Rally-conferentieoplossing

Logitech Rally 'plug-and-plays' met elke pc, Mac of Chromebox via USB, en kan tot 7 microfoons toevoegen voor een grote vergaderruimte.
     
Logitech Rally Plus™ conferencing - groot pakket   Logitech Rally Simple™ conferencing - klein pakket   Logitech RightSense™ conferencing licht- en geluidssensoren

De Logitech Rally™ past zich aan aan elke kamergrootte en aan de dynamiek van de vergadering door middel van automatische zoom en beweging-tracking, via de AI-gebaseerde RightSight™-technologie.
Het omvat ook aanpassing bij weinig licht met de RightLight™-technologie en wordt geleverd met automatische luid- en zachtstemmen en ruisonderdrukking met de RightSound™-technologie. Wat betreft ondersteuning is 'Logitech Select' een uitgebreid serviceplan dat betrouwbaarheid, continuïteit en 24/7 gemoedsrust biedt.

     
Logitech Tap™ voor Microsoft Teams   Logitech Tap™ voor Google Meet   Logitech Tap™ voor Zoom
 
De Logitech-ruimteoplossing bevat alles wat je nodig hebt om een vergaderruimte van elke grootte en vorm te bouwen: een mini-pc, een Logitech Ultra-HD-vergadercamera met RightSense™-technologie en Logitech Tap™-touchcontroller. Het is beschikbaar voor Microsoft Teams®-, Google Meet®- of Zoom®-configuratie. Gebruik de werkplekhulpmiddelen zoals Logitech RightSense™-technologie om automatisch in te zoomen en bewegingen naar een whiteboard en spreker te volgen, of een virtueel whiteboard met Logitech Scribe™-technologie.

Logitech Tap™ bediening in het midden van de kamer

Verander eenvoudig elke kantoorruimte in een vergaderruimte met one touch proximity aansluiting, via bekabelde en draadloze content sharing, en center-of-room control.

Logitech-kameroplossingen voor elke situatie en ruimte

Maak van elke kantoorruimte eenvoudig een videoconferentieruimte met een Logitech-camera, een laptop, een mini-pc of een Smartboard.
Kies uit verschillende Logitech cameraformaten op basis van jouw kamer:
  
Kies uit verschillende Logitech-opties op basis van jouw behoeften:
     
Optie 1: Logitech-camera met jouw laptop   Optie 2: Logitech-camera met jouw mini-pc   Optie 3: Logitech-camera met jouw smartboard

Proximus SpearIT als premier partner en Logitech tech partners

Wat de distributeurs betreft, is Proximus SpearIT Premier partner van Logitech in de Benelux. Hierdoor kunnen wij profiteren van de nieuwste technologische producten, innovaties en hardware deals.
 
Aan de leverancierskant werkt Logitech nauw samen met software- en hardwarepartners om compatibele videoconferentieoplossingen te creëren. Zij richten zich op het ontwerpen van interoperabele oplossingen die gemakkelijk te gebruiken en te implementeren zijn, met als doel het leveren van een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Logitech-werkplekoplossingen

Logitech ontwerpt producten die een dagelijkse plaats innemen in het leven en mensen verbindt met de digitale ervaringen die zij belangrijk vinden. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen te verbinden via computers, en nu is het een multimerkenbedrijf dat producten ontwerpt die ons samenbrengen via video, muziek, gaming en computergebruik.
 
Het doel van Logitech Video Collaboration is om videovergaderingen toegankelijk te maken op de werkplek of thuis, en betaalbaar voor elk bedrijf en elke individuele medewerker, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Over Logitech Videoconferencing

Contacteer ons

Om je nog beter te helpen met je wensen en vragen, vul het formulier in of bel ons

 

  * mandatory/obligatoire/verplichte
 
Enter security code:
 Security code
 
 

 

Loading
Contact