Home > Over ons

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte professionele hardware, IT hyperconverged cloudsystemen en IT infrastructuur managementoplossingen om (middel)grote bedrijven te helpen hun digitale doelen te bereiken.
 
Ons team van gedreven experten helpt je jouw IT infrastructuur te optimaliseren en de productiviteit, gebruikerservaring en kosteneffectiviteit te verbeteren.
 
Wij vinden dat technologie voor jou moet werken, en niet andersom.

Proximus SpearIT werkt klantgericht. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften en objectieven en werken nauw met je samen om oplossingen op maat te ontwikkelen. Hulp nodig bij het beheer van je datacenter, de implementatie van een cloud-gebaseerde oplossing of de beveiliging van je netwerk? Wij hebben de expertise en ervaring.
 
Onze diensten omvatten:

  • IT voor werknemers: we optimaliseren jouw IT-infrastructuur om zo je werknemers de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen.
  • Beheer van apparaten, hardware en software: Wij beheren je IT-middelen zodat ze altijd up-to-date zijn en optimaal functioneren.
  • Datacenter en cloud: haal je voordeel uit onze cloudgebaseerde oplossingen, wij zorgen er tegelijkertijd voor dat je gegevens altijd veilig en geback-upt zijn.
  • Beveiliging en netwerken: we ontwikkelen voor jou een uitgebreide beveiligingsstrategie om je bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen, en zorgen ervoor dat je netwerk altijd soepel draait.
  • Internet of Things (IoT): We helpen je gebruik te maken van de nieuwste IoT-technologieën om de efficiëntie te verbeteren en je activiteiten te stroomlijnen.
Bij Proximus SpearIT begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij flexibele prijsopties om aan jouw behoeften te voldoen, zoals tijd en materiaal, projectgebaseerde prijzen en overeenkomsten op dienstniveau.

Flinke groeier

Proximus SpearIT is al 4 jaar op rij Trends Gazelle. Omdat we zo hard groeien, zijn we constant op zoek naar extra (wo)manpower.

Bekijk onze jobpagina met alle open vacatures

 

Proximus group

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van de Proximus Group, een groep gelijkgestemde bedrijven die zich toeleggen op innovatie en groei in de digitale economie. Met onze gecombineerde expertise en middelen bieden we onze klanten extra meerwaarde.
Maar geloof ons niet alleen op ons woord. Check wat enkele van onze tevreden klanten te zeggen hebben.
 
Klaar om je IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op voor meer info, en over hoe we je kunnen helpen je digitale doelen te bereiken.

Loading
Contact