Home > Over ons

Over ons

Proximus SpearIT is er voor IT-organisaties in middelgrote bedrijven die de verdere digitalisering van hun bedrijf willen realiseren.

Voor IT-organisaties nauwer met hun business willen samenwerken maar daar nauwelijks tijd voor hebben.

Die worden vertraagd omdat ze alsmaar moeilijker genoeg IT-talent of dé specialist met de juiste kennis vinden, maar wel vooruit willen.
 

Onze IT-diensten

Wij kennen geen copy-paste en werken onderstaande diensten altijd uit met een unieke aanpak op maat van jouw bedrijf.

  • IT voor medewerkers: een voor jou ideale mix van productiviteit, gebruikservaring en optimalisering van de totale kost. Toestellen, beheer van hard-en software en service desk.
  • Datacenter en cloud: het beheersgemak van cloudoplossingen waar je software ook draait of je data opgeslagen en gebackupped wordt.
  • Security & networking: maak van privacy en security een uniek voordeel t.o.v. je concurrenten, wij helpen met consultancy en de implementatie van een 360° security-aanpak, of een eenvoudige WiFi-audit.
  • Internet of Things (IoT): slimme prijslabels voor de retail en andere proof-of-concepts over WiFi, 4G (5G...?) of het LoRa-netwerk van Proximus.

Wij werken zoals het jou best past:

  • In time&material: je koopt of huurt de nodige materialen of IT-specialisten voor jouw projecten
  • Als project: wij nemen verantwoordelijkheid over de scope, timing en het budget van jouw project
  • Als dienst: we spreken samen een SLA (service level agreement) af met een vaste of variabele prijs.

Deel van de Proximus Groep

Als onafhankelijk, middelgroot IT-bedrijf in de Proximus Groep weten we zelf goed hoe het er aan toe gaat bij andere middelgrote bedrijven. We zeggen het zoals het is en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Net als jij.

Omdat we deel zijn van de Proximus Accelerators, kunnen we IT-expertise van de hele Proximus Groep inroepen voor jouw projecten of diensten.

Flinke groeier

Proximus SpearIT is al 4 jaar op rij Trends Gazelle. Omdat we zo hard groeien, zijn we constant op zoek naar extra (wo)manpower.

Bekijk onze jobpagina met alle open vacatures

 

Proximus Accelerators

We brengen de juiste mensen, capaciteiten, vaardigheden en expertise samen. Als een tribe van digitale doeners die hun krachten hebben gebundeld om jouw business te helpen groeien in een steeds veranderende digitale economie.

Wij coveren verschillende aspecten van de digitale transformatiepuzzel, zoals security, IoT en application integration, door het aanbieden van geïntegreerde 360° ICT-oplossingen.

Proximus Accelerators is ontworpen om innovatie te stimuleren en uw business te empoweren, ongeacht in welke fase van uw digitale transformatietraject u zich bevindt.

Als expert in IT voor medewerkers, datacenter & cloud, security & networking en IoT, is Proximus SpearIT een van de trotse Proximus Accelerators, samen met Be-Mobile, Clearmedia, Codit, Davinsi Labs, Proximus Enterprise, Telindus, Umbrio en Unbrace.

Meer info op www.proximusaccelerators.eu 

 

Loading
Contact