Home > Nieuws > Proximus Enterprise wordt Proximus NXT, een toonaangevende speler in de ICT-sector in de Benelux

Proximus Enterprise wordt Proximus NXT, een toonaangevende speler in de ICT-sector in de Benelux

Het is officieel. Proximus versterkt zijn positie op de professionele Benelux-markt. Proximus NXT is de nieuwe naam in het B2B-landschap en staat vooral synoniem voor een strategie die de nadruk legt op IT-expertise die verder gaat dan het telecom-DNA.

 

Als technologieleider wil Proximus NXT bedrijven door de technologische jungle van vandaag loodsen en hun uitdagingen omzetten in opportuniteiten. De nieuwe naam belichaamt de expertise in ‘next-generation’ technologieën en weerspiegelt het nieuwe tijdperk van ecosystemen die samen met klanten en partners worden opgebouwd.
 
" De klant en innovatie staan meer dan ooit centraal, " Anne-Sophie Lotgering, Enterprise Market Lead bij Proximus NXT, licht toe.

Proximus NXT is zoveel meer dan een nieuwe naam. Ik vertel u graag over de uitdagingen van morgen en hoe we u daarbij kunnen helpen.

Anne-Sophie Lotgering, 
Enterprise Market Lead bij Proximus

Proximus NXT is de nieuwe naam voor onze activiteiten op de professionele markt voor middelgrote en grote bedrijven. De wereld verandert snel, bedrijven hebben te kampen met enorme hoeveelheden data die ze moeten beheren, stockeren en analyseren.
 
De opkomst van technologieën zoals kunstmatige intelligentie, mixed reality, machine learning en cloudification heeft directe gevolgen voor veel bedrijfsprocessen.
 
Proximus NXT helpt bedrijven deze digitale uitdagingen aan te gaan en concurrentieel sterker te staan. Wij werken hiervoor samen met een hele reeks bedrijven, gespecialiseerd in cloud, data en cybersecurity, lokale ICT-partners en gespecialiseerde filialen die de afgelopen jaren de Proximus-familie hebben versterkt: SpearIT, Codit, ClearMedia, Davinsi Labs en UMBRiO, Telindus Nederland en Telindus Luxemburg.

Lees meer
Loading
Contact