Home > Oplossingen > IOT en ESL > ESL Project voorbeeld

Digitalisatie voor de fysieke winkel

Wanneer grote retailers zoals Decathlon of kleine winkeliers bij Proximus aankloppen met de vraag om hun winkel te digitaliseren, komen ze meestal bij Proximus SpearIT terecht, omwille van onze ervaring in retail implementaties van electronic shelf labels (ESL).

Als SMB ICT-integrator leveren wij een onafhankelijk oordeel op elk type klantproject, én geniet je van onze ervaring in het bedienen van kleine tot zeer grote bedrijven in de Belgische privé- en overheidssector.

Een winkel omvormen is vrij eenvoudig zijn als je electronic shelf labels en prijsautomatisatie software wil gebruiken. Maar het wordt een complexer project als het je doel is om meer inkomsten te genereren, meer winstmarge te ontwikkelen en speciale promoties in de aandacht te brengen. In de offerte wordt uiteraard rekening gehouden met andere factoren zoals: de grootte van de winkel, het aantal artikelen, de beschikbaarheid van een Wi-Fi-toegangspunt of de behoefte aan een beveiligd netwerk.

Een soepele overgang voor het instellen van je winkelprijzen

Het invoeren van electronic shelf labels heeft tal van voordelen, zowel voor de winkeleigenaar als voor de klant. We hanteren een pragmatische aanpak voor het implementeren van electronic shelf labels en het trainen van winkelpersoneel om de prijzen centraal in te stellen en te beheren.

Samen zoeken we de beste oplossing voor de prijslabels in jouw winkel.

ESL prijslabels bestaan in verschillende formaten (van 4 centimeter lang voor prijslabels, 20 cm lang voor digital signage, en tot 1 meter lang voor Vusion rails).

  • Gemakkelijk te onderhouden energiezuinige 4-kleuren prijslabels (met E-Ink of E-Ink labels) voor individuele labels die naast elk schap en artikel worden geplaatst
  • Grotere meerkleurige digital signage-tags voor winkelcategorie-informatie (bv. biologische levensmiddelen, fruitoorsprong, groentesoort, enz.)
  • Digital signage touchscreens om klanten te informeren over speciale promoties of portfolio van artikelen
  • Dynamische Vusion rails die gesynchroniseerd kunnen worden om een videomuur te creëren.

Verbeter de in-store ervaring in retail

Een winkel uitrusten met electronic price labels is een hele nieuwe ervaring, maar die je als winkelier eenvoudig toepast met monochrome E-Ink prijslabels. Zo kan je de prijzen op elk moment centraal wijzigen: verse levensmiddelen promoten aan het eind van de dag voor afvalbeheer, en speciale prijzen optimaliseren voor promotiebeheer.

Bijkomende mogelijkheden: digital signage-tags om je klanten te informeren over een specifiek artikel, of digitale touch screens om de volledige catalogus van je winkel te doorzoeken en ideeën op te doen voor bv. koken of sporten.

De klantervaring met digitale tags en signalisatie is grenzeloos, en toch flexibel naargelang je behoeften en budget.

Vraag een demo over ESL-IoT

Verwante informatie over ESL-IoT

ESL smart labels voor retail

Met electronic shelf labels kan je de winkelprijzen centraal bijwerken. Pas de prijzen handmatig aan, of schematisch gedurende de dag, week of maand. Meer leren

ESL-IoT smart labels voor het magazijn

De ESL-IoT smart labels laten het orderpickteam toe om steeds nauwkeurige voorraadniveaus aan te bieden. Meer leren

ESL-IoT smart labels voor kamerreservering

ESL-schermen zijn er in alle maten en met een laag energieverbruik. Ze kunnen aangepast worden aan alle sectoren: bv. tentoonstellingscentra, ziekenhuizen, hotels, scholen, universiteiten, vergaderzalen... Meer leren

ESL-IoT Smart labels voor de fabriek

Electronic smart labels in productielijnen kunnen gebruikt worden om de voorraadvoorraad centraal bij te werken. Je kan het aantal overgebleven of geproduceerde onderdelen zien en ze koppelen aan temperatuur- of locatiesensoren. Meer leren

Loading
Contact