Home > Nieuws > Proximus SpearIT versterkt de rangen met Christiaan De Backer en Jan Barbier
Filter nieuws op:

Nieuwsbrief

Proximus SpearIT versterkt de rangen met Christiaan De Backer en Jan Barbier

Proximus SpearIT blijft verder groeien en versterkt zijn leadership team met ervaren professionals uit de Belgische ICT-sector.

 
(Afgebeeld van links naar rechts: Christiaan De Backer - Director Operations & CTO, Jan Barbier - Practice Lead Datacenter & Cloud / Security & Networking, Luc Dehaene - Commercial Management & Sales Director, Tom Tomczak - CEO)

 

Christiaan De Backer (ex-CIO TomTom, Van Genechten Packaging, Belgacom en voormalig CIO of the Year van Datanews) startte 1 juli als Director Operations & CTO. Hij is verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en uitbouw van de services business.

Jan Barbier ( ex-Proximus, Proact, Uptime) wordt Practice Lead en zal instaan voor de verdere uitbouw van het oplossingsportfolio in de domeinen Datacenter & Cloud en Security & Networking. 

Het versnellen van de professionalisering van een gemotiveerd en innovatief team dat zijn klanten in pole position zet met ICT-oplossingen op maat, dat is een droomjob die ik niet kon weigeren.

Christiaan De Backer, Operations Director & CTO

Ik ben trots om gevraagd te worden om de Proximus Accelerator strategie naar een hoger niveau te tillen en als vertrouwde partner de klanten van Proximus SpearIT te helpen in hun digitale transformatie.

Jan Barbier, Practice Lead Datacenter & Cloud / Security & Networking

Past in een duidelijke strategie

Proximus SpearIT richt zich voortaan meer op het segment van middelgrote bedrijven (vanaf 200 medewerkers). Het wilt voor hen een ervaren, betrouwbare ICT integrator zijn die als 100% Proximus dochter de nodige continuiteit en stabiliteit kan garanderen en dat combineert met een wendbare, klantgerichte aanpak.  

Door het aantrekken van mensen met de nodige knowhow en het verder digitaliseren willen we een volledig aanbod van managed services aanbieden, met een sterke nadruk op een klantervaring die het verschil maakt. 

Christiaan en Jan zullen hun ervaring inzetten voor de verdere uitbouw van SpearIT als een van de snelst groeiende IT-dienstverleners in België en Luxemburg. Met toenemend succes in de Franstalige regio profileert Proximus SpearIT zich als echte nationale speler met hoofdkantoor in Evere. 

Proximus SpearIT zal zijn klanten ook toegang geven tot de expertise in het uitgebreide ICT-ecosysteem van de Proximus Accelerators.

Loading
Contact