Home > Nieuws > Joris Duysens benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Proximus SpearIT
Filter nieuws op:

Nieuwsbrief

Joris Duysens benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Proximus SpearIT

Proximus SpearIT, een dochteronderneming van de Proximus-groep en één van de Proximus accelerators, verwelkomt Joris Duysens met onmiddellijke ingang als nieuwe algemeen directeur.

Joris Duysens brengt een rijke ervaring mee, verworven in verschillende klantgerichte functies in de ICT-wereld. De voorbije 12 jaar bekleedde Joris verschillende sales-gerelateerde leidinggevende functies bij Orange Business Services. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de connectivity business voor Europa. Hij streeft ernaar om samenwerking te bevorderen, langdurige klantrelaties te creëren en het onmogelijke mogelijk te maken.

Hij studeerde af aan de Universiteit Gent als Master of Science (Communication & Information Technology) en behaalde later een diploma Business Administration aan de Ehsal Management School.
 

Het potentieel van Proximus SpearIT is gigantisch: het heeft zowel de flexibiliteit van een middelgrote onderneming als de kracht van een grote onderneming dankzij de Proximus groep.

Joris Duysens – Algemeen Directeur, Proximus SpearIT

Over Proximus SpearIT

De belangrijkste prioriteiten voor Proximus SpearIT zijn: de verkoop van IT-hardware en installatiediensten op een soepele manier laten groeien, de beheerde ICT-diensten reorganiseren, de invoering versnellen van elektronische shelf labels in de logistiek en de detailhandel, en het aanbod van IT-personeelsdiensten verder transformeren.

Proximus SpearIT richt zich voornamelijk op middelgrote ondernemingen, maar dankzij haar flexibiliteit en snelle aanpak werkt ze ook voor grote ondernemingen, overheden en organisaties voor specifieke projecten en speciale aanbestedingen. 

Loading
Contact