Home > Nieuws > Trends Gazelle 2023 nomineert Proximus SpearIT, in de categorie 'grote ondernemingen in de regio Bru
Filter nieuws op:

Nieuwsbrief

Trends Gazelle 2023 nomineert Proximus SpearIT, in de categorie 'grote ondernemingen in de regio Brussel'

Heb de juiste reactie op een cyberincident

Elk jaar kiest de redactie van Trends Magazine 250 'Trends Gazellen' per provincie in België. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, die ook integraal deel uitmaken van ons economisch landschap. Proximus SpearIT is genomineerd voor de editie 2023, in de categorie 'grote ondernemingen in de regio Brussel'.

 

De Trends Gazellen zijn competitieve bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn bronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Al 22 jaar lang selecteert de redactie van Trends-Tendances en Trends binnen elke provincie 50 tot 250 Trends Gazellen. Deze groeiende bedrijven zijn niet alleen een bron van energie voor onze economie, maar ook een echte inspiratie voor ondernemers.

 

De titel 'Trends Gazelle' wordt in de bedrijfswereld erkend dankzij de nationale reputatie en de regionale erkenning. De selectie van Trends Gazellen gebeurt op basis van groeicijfers:

  • Groei van de toegevoegde waarde over de laatste 5 boekjaren
  • Personeelsgroei
  • Groei van de cashflow
Loading
Contact