Home > Nieuws > Proximus SpearIT behaalde de status van Dell EMC Titanium Partner
Filter nieuws op:

Nieuwsbrief

Proximus SpearIT behaalde de status van Dell EMC Titanium Partner

Proximus SpearIT behaalde de status van Dell EMC Titanium Partner


Dell EMC duidt daarmee in zijn Partner Program partners aan met de nodige middelen en competenties (expertencertificaten), die van hen echte sectorspecialisten maken.  Titanium partners kunnen ook brede ondersteuning bieden voor producten, diensten, combinaties van beide en totaaloplossingen.

 

Tom Tomczak

Tom Tomczak 

Managing Director, Proximus SpearIT


Ons Titanium partnership met Dell EMC betekent dat onze klanten PC’s, tablets, servers, storage- en networkingmateriaal onder de beste voorwaarden kunnen aanschaffen en dat we daar diensten op kunnen aanbieden met een zeer hoog competentieniveau. Ik ben zeer trots op de resultaten van onze salesploeg en de certificaten van onze engineers. Beiden waren nodig voor deze erkenning. Sterk teamwerk!

 

 

John Byrne

President, Global Channels, Dell EMC
 

“In het Dell EMC Partner Program krijgen onze partners de kansen om groter te worden en te winnen . Deze nieuwe Titanium Status geeft ons de mogelijkheid om nauw samen te werken met onze top partners om beter tegemoet te komen aan de noden van onze klanten”, zegt John Byrne, President, Global Channels, Dell EMC. “Proximus SpearIT heeft deze onderscheiding verdiend en we kijken uit naar een nog sterker partnership in de toekomst.”

 

 

John Byrne
Michael Collins

Michael Collins

Senior Vice President, Strategy & Channel, Dell EMC EMEA
 

“Partners met de Titanium Status zijn onze meest strategische partners. Ze hebben consistente ondersteuning geleverd voor Dell EMC producten, diensten en totaaloplossingen voor onze klanten. Voor de verdere samenwerking geeft deze nieuwe status ons meer da nooit de gelegenheid om te zorgen voor de strategische ondersteuning, diensten en erkenning die Proximus SpearIT verdient. Samen kunnen we de grenzen blijven verleggen.” zegt Michael Collins, Senior Vice President, Strategy & Channel, Dell EMC EMEA. “

Loading
Contact