Home > Oplossingen > IOT en ESL > ESL-IoT Industrie - Magazijn

 

Gesynchroniseerde smart labels

Dankzij de slimme IoT labels kan het orderpickteam steeds nauwkeurige voorraadniveaus verstrekken. Dit komt niet enkel jouw logistieke team ten goede, maar ook je eindklant.

 

Dynamische voorraadniveaus

Dankzij slimme IOT-labels en mobiele scanapparaten synchroniseer je de voorraadniveaus van je webshop. Je hebt volledige controle over welke producten je moet promoten, nabestellen of beschermen wanneer ze bijna op zijn.

 

Mobiel scannen van smart labels

Mobiele scanapparatuur geeft jouw orderpickteam de vrijheid om zich snel te verplaatsen in het magazijn. Dankzij smart labels en mobiel scannen verhoog je aanzienlijk de efficiëntie, en verminder je het aantal fouten van je team.

 

Dynamische voorraadgegevens

Met IOT smart levels weet je op elk moment welke producten je kan promoten en welke je moet nabestellen. Je jan ook kleurcodes op je etiketten aanbrengen om aan te geven dat een product bijna op is, of speciale instructies geven voor specifieke categorieën.

De kracht van IOT slimme labels in het magazijn :

  • Verbonden gegevens en labels: Ontvang actuele informatie in het magazijn en synchroniseer continu je orderverzamelgegevens
  • Voorraadintegriteit: Door productgekoppelde labels te integreren met orderpicking, waarborgt je jouw voorraadintegriteit
  • Push voorraadgegevens naar eindklant: Met je orderpickgegevens gekoppeld aan jouw systemen, kan je voorraadniveaus real-time of volgens een schema pushen

Plan een live demo ESL-IOT

Genoeg van gedoe met de voorraad?

Vervang je papieren prijsetiketten door elektronische shelflabels voor automatische aanpassing van de voorraad. En bied je klant veel meer informatie over de beschikbaarheid van een product.

Hoe werken elektronic shelf labels?

De labels zijn uitgerust met IOT-technologie en communiceren via WiFi RF met een management-monotoring platform in de cloud.

Definieer de voorraadniveaus in het platform, druk op de knop en de voorraadhoeveelheden worden automatisch in één keer aangepast voor alle kanalen. Geen manuele voorraadaanpassingen meer. Je kan de labels ook koppelen aan je ERP-pakket.

En voor je klanten? Via een QR-code of NFC geven de labels toegang tot veel meer informatie over de beschikbaarheid van een product. Werk met kleurcodes om bepaalde producten in de kijker te zetten als ze bijna op zijn of om bepaalde delicate categorieën in de kijker te zetten.

Waarom Proximus SpearIT vertrouwen voor ESL-IOT?

Proximus SpearIT is een onafhankelijke technologiepartner in de Benelux en implementeert op basis van jouw eisen en behoeften de beste oplossingen voor ESL-IOT smart labels. Wij hebben een sterk partnership met SES Imagotag, wereldleider op het gebied van IoT smart labels. Zij beschikken over de meest innovatieve labels.

Onze oplossing is gebaseerd op hun Vusion smart retail IOT-platform. Enkele highlights:

  • 17.000 locaties uitgerust met slimme labels
  • Actief in 62 landen
  • 160 miljoen aangesloten labels in industrie en retail
  • 200+ klantreferenties bij toonaangevende logistieke en retailbedrijven
Plan een live ESL-IOT demo

Heb je vragen ?

Vaak gestelde vragen

Waarom zou ik ESL-IOT overwegen voor mijn magazijn?

Als magazijnbeheerder of logistiek manager kan het voor jou belangrijk zijn om de efficiëntie van je picking te verhogen of om volledige controle te hebben over je supply chain systeem. Afhankelijk van je doelstellingen kan je jouw magazijn efficiënter maken, je omzet verhogen of het aantal fouten verminderen.

Het gebruik van internet-of-things (IoT) slimme labels voor orderpicking neemt toe, en wint aan tractie in de logistiek omdat het een direct zicht geeft op wat er in elke hoek van het magazijn gebeurt. Dankzij de toevoeging van temperatuur- of vochtigheidssensoren kan je zelfs controleren hoe specifieke goederen op verschillende plaatsen in het magazijn zijn opgeslagen.

De flexibiliteit van smart labels is onbegrensd, daarom kunnen we met behulp van onze Proximus SpearIT experts jouw situatie, eisen en opties bespreken. De implementatie van smart labels wordt afgestemd op jouw magazijn, behoeften en doelstellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van ESL-IOT smart labels?
Wat is de garantie op ESL-IOT smart labels?
Hoeveel kost ESL-IOT voor een magazijn?
Hoe snel kan ESL-IOT worden geïnstalleerd voor orderpicking?

Stel een vraag

  *mandatory/obligatoire/verplichte
 
 
   

 

ESL-IoT inspiratie

ESL Smart labels voor retail

Met elektronische winkellabels kan je de winkelprijzen centraal bijwerken. Je kan je prijzen handmatig aanpassen, of via schema gedurende de dag, week of maand. Meer leren

ESL labelformaten overzicht

Elektronic shelflabels (ESL) zijn verkrijgbaar in vele verschillende formaten, van 4 cm breed voor energiezuinige prijslabels, tot meer dan 30 cm breed voor full-colour digital signage. Meer leren

ESL-IOT Smart labels voor kamerreservering

ESL-schermen zijn er in alle maten en met een laag energieverbruik. Ze kunnen aangepast worden aan alle sectoren: bv. tentoonstellingscentra, ziekenhuizen, hotels, scholen, universiteiten, vergaderzalen...... Meer leren

ESL-IOT Smart labels voor de fabriek

Je kan electronic smart labels gebruiken in productielijnen om de voorraad centraal bij te werken. Je ziet het aantal overgebleven of geproduceerde onderdelen en kan ze koppelen aan temperatuur- of locatiesensoren. Meer leren

Loading
Contact