Pure Storage F1

Ontdek Pure Storage FlashArray // X met een gratis test drive!

De kracht van een moderne data-ervaring

FlashArray // X is een all-flash, 100% software-gestuurde en 100% NVMe-opslagoplossing van Pure Storage®. Een NVMe (non-volatile memory express) opslagoplossing is een nieuw opslagtoegangs- en transportprotocol voor flash en solid-state drives (SSD's) van de volgende generatie. Ontdek de geavanceerde functies, waaronder snapshots, replicatie, ActiveCluster en VMware-integratie dankzij een test drive.

Bekijk de Pure Storage producten

 

Zet je in de driving seat voor een testrit

Je krijgt de kans voor een gratis niet-bindende testrit met de testdrive van Pure Storage, waarbij je de opslagworkload, capaciteitsplanning en analyses kan testen. Er is geen hardware of installatie vereist, er zijn geen kosten aan verbonden en je kan gewoon je internetbrowser gebruiken om toegang te krijgen.

Registreren voor een testrit

Ontdek hoe het Formule 1-team van Mercedes-AMG Petronas Motorsport koos voor de All-Flash-Array van Pure Storage

Download de casestudy

Voordelen van Pure Storage producten

Moeiteloos opslagbeheer

Profiteer van de uitgebreide dataservices van FlashArray, wereldwijd flashopslagbeheer, toonaangevende efficiëntie en fiberondersteuning - en voortdurende innovatie van Pure Storage.

Geautomatiseerde gegevensbescherming

Geautomatiseerde gegevensbescherming
Purity ActiveCluster™ biedt synchrone replicatie voor RPO zero en automatische transparante failover voor RTO zero. Profiteer van dataportabiliteit en off-premises back-up naar belangrijke cloudplatforms.

Prestaties opvoeren

Geavanceerde ingebouwde bescherming en betere prestaties van bedrijfskritische apps zoals SAP HANA, Microsoft SQL Server en Oracle. Sluit ze aan op FlashArray en merk hoe de latentie daalt tot wel 50%.

Meld je aan voor een Pure Storage Test Drive in 4 eenvoudige stappen

Vul het formulier in

Krijg de test drive toegangscode

Probeer FlashArray uit 

Onze Proximus SpearIT specialist zal contact met je opnemen en je installeren

 

Vul je bedrijfsgegevens in voor een proefrit, en win een radiogestuurde F1 Mercedes racewagen**

*Verplichte velden

** Test drive voorwaarden

  • Deze promotie is geldig tot 31 december 2022, en alleen IT-personeel van KMO-bedrijven in België komen hiervoor in aanmerking
  • Deze promotie geldt alleen voor de PureStorage producten en is geldig zolang de toegang tot FlashArray duurt
  • Door u aan te melden voor een Pure Storage FlashArray-test bij de snelste aanmelders en probeer de storage drive, kunt u een radio bestuurbare auto van het Formule 1-team Mercedes-AMG Petronas Motor ontvangen (zoals hierboven afgebeeld) totdat de voorraad is uitgeput
Loading
Contact