Home > Nieuws > Dell bekroont Proximus SpearIT & Proximus Enterprise met "CSP Partner of the Year" voor Cloud Excell

Dell bekroont Proximus SpearIT & Proximus Enterprise met "CSP Partner of the Year" voor Cloud Excellence

Dell awards Proximus SpearIT "CSP partner of the year 2022"
Op 24 november 2022 hebben we een van onze vijf nominaties verzilverd bij de jaarlijkse Dell partner awards. Op het evenement Dell Technologies Forum werden Proximus SpearIT en onze collega's van Proximus Enterprise bekroond als winnaars in de categorie "Cloud Service Partner (CSP) van het jaar".
 

Proximus SpearIT en Proximus Enterprise werden geprezen voor hun pioniersrol in de hybride cloudruimte. Met hun oplossing van Azure HCI Stack, Azure Arc en specifieke door Dell gevalideerde hardware wordt het beste van twee werelden gecombineerd: on-premise infrastructuur en publieke clouddiensten van Microsoft.

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het behalen van deze prijs. We zijn er erg trots op. Zoals Dell zei: Het is ongelooflijk wat jullie bij Proximus SpearIT allemaal realiseren!

Joris Duysens, Managing director
Proximus SpearIT

Wij danken het Dell team dat het partnership dagelijks tot een succes maakt. In het bijzonder Mik Dekock, Monica Scohy, Arnaud Bacros, Koen Segers, Jan Van Cauter, Karolien Dalemans en Nicolas Lempereur voor hun engagement en vertrouwen.

Loading
Contact