Home > Nieuws > Amate/GZA Zorg en Wonen kent 4-jarig ICT Managed Services Contract toe aan Proximus SpearIT

Amate/GZA Zorg en Wonen kent 4-jarig ICT Managed Services Contract toe aan Proximus SpearIT

Heb de juiste reactie op een cyberincident

Proximus SpearIT, dochteronderneming van de Proximus Groep is gekozen door Amate/GZA Zorg & Wonen voor een omvangrijk 4-jarig ICT-dienstverleningscontract.

 

De overeenkomst omvat de end-to-end managed services-ondersteuning voor het complete ICT-landschap van Amate/GZA Zorg en Wonen, waaronder het beheer van het hybride Cloud platform, IT-werkplekken, netwerk en beveiliging, en de ondersteuning van meer dan 2000 eindgebruikers.

Daarnaast zal  Proximus SpearIT mogelijk nog betrokken worden in toekomstige ICT-projecten die voortkomen uit de fusie tussen Amate en GZA Zorg en Wonen.

We zijn zeer vereerd met dit prestigieuze 4-jarig contract om Amate/GZA Zorg & Wonen te begeleiden bij het realiseren van hun ICT Masterplan,”

Joris Duysens, Managing Director van Proximus SpearIT.

"De rol van ICT in de digitale transformatie van ouderenzorg en kinderopvang wordt steeds belangrijker. We kijken ernaar uit om deze reis te beginnen en de digitale transformatie van Amate/GZA Zorg & Wonen op een effectieve manier te ondersteunen, met de vaardigheden en passie van ons bedrijf," zegt Joris Duysens, Managing Director van Proximus SpearIT.

Het voorbije jaar startte Proximus SpearIT al met de transitie van Amate's on-premise datacenterinfrastructuur naar een nieuw hybride Cloud platform op basis van Microsoft Azure Stack HCI, Azure Arc, Azure Virtual Desktop (AVD) en Microsoft M365.
 
Proximus SpearIT implementeerde en migreerde met succes dit nieuwe hybride Cloud platform. Dit platform zal dienen om de ICT-behoeften van de fusiegroep op meer dan 20 verschillende locaties ondersteunen.
  
"Om ICT in onze organisatie verder te professionaliseren zochten we naar een partner die onze ICT-omgeving kan beheren, maar die ook projecten kan uitvoeren  om verder te digitaliseren en te innoveren door middel van de recente  technologieën op de markt. Proximus SpearIT voldeed met het ingediende dossier aan onze verwachtingen. “  zegt Wim Haentjens, algemeen directeur Amate / GZA Zorg en Wonen.

Over Amate & GZA Zorg en Wonen:

De fusie tussen vzw Amate en GZA Zorg en Wonen zal vanaf 1 januari 2024 onder één merkidentiteit operationeel zijn in de provincie Antwerpen. De groep is actief in de kinder- en ouderenzorg. Ze omvat 17 woonzorgcampussen (1807 woongelegenheden), 479 assistentiewoningen, 5 dagverzorgingscentra, 6 kinderdagverblijven, 2 lokale dienstencentra. De meer dan 2000 medewerkers formuleren dagelijks een antwoord op specifieke zorgvragen.

Loading
Contact