Home > Oplossingen > IOT en ESL > ESL-IoT - Kamer boeken

 

Aanpasbaar aan alle boekings-
instrumenten

Smart labels zijn er in alle formaten, van 10 tot 30 cm, en aanpasbaar aan alle sectoren: bv. zalen in de gezondheidszorg, hotelkamers of vergaderzalen in kantoren. Kies welke technologie bij jouw budget past en welke informatie aan je bezoekers getoond moet worden.

 

Push real-time gegevens

Voor bezoekers die onmiddellijke informatie van jouw ERP-systeem nodig hebben, worden de aangesloten smart labels draadloos verbonden en geïntegreerd met jouw ERP-boekingssysteem om de juiste informatie real-time of volgens een schema weer te geven. Eindklanten en bezoekers hebben baat bij boekingsinfo in ziekenhuizen, hotelkamers of kantoorruimtes.

 

Flexibel voor jouw budget

IoT smart devices zijn er in verschillende formaten, van 10 tot 30 cm, en in verschillende technologieën. Kies voor een duurzaam en energiezuinig systeem zoals e-Ink, of voor budget-efficiënte tablets op basis van jouw budget en vereisten.

 

Reservatie 24/7 beschikbaar

IoT smart labels kunnen zo worden ingesteld dat ze altijd beschikbaar zijn: door de combinatie van een e-Ink display, tablets voor reservering en kamerreservering per e-mail. De volledige integratie van het systeem met jouw boekingssystemen geeft flexibiliteit en maximale beschikbaarheid voor jouw eindklant.

Ervaar de voordelen van IoT voor kamerreserveringen:

  • Dynamisch reserveringssysteem: Er zijn verschillende opties, of u nu alleen een e-Ink display naast een kamer nodig heeft of een aangesloten reserveringssysteem (tablet, touchscreen of e-mail)
  • Altijd gesynchroniseerd en geback-upt: Speciale informatie kan naast de kamers worden weergegeven, maar ook verstuurd worden wanneer iemand een kamerboekingstool gebruikt
  • Aangepast aan alle industrieën: IoT past voor elke industrie die kamerreservering kan gebruiken: gezondheidszorg, hotels, scholen of bedrijfskantoren, ...
  • Flexibel systeem voor jouw budget: Verschillende schermformaten, technologieën en bevestigingssystemen die binnen jouw budget passen

Plan een ESL-IoT demo

Genoeg van het gedoe met een niet-aangesloten kamer boeken?

Bied je klant of medewerker meer dan enkel statische info. Vervang je papieren labels door elektronische smart labels voor automatische wijzigingen in kamerreserveringen.

Hoe werken elektronic smart labels voor kamerreservering

De labels zijn uitgerust met IoT-technologie en communiceren via WiFi RF met een management-monotoring platform in de cloud.

Definieer de kamerinformatie, druk op de synchronisatieknop en de kamerreserveringsgegevens worden automatisch in één keer aangepast voor alle kanalen. Geen handmatige aanpassingen meer. Je kan de smart labels en kamerreserveringsapparaten ook koppelen aan je ERP-pakket.

En voor de eindklanten? Via een QR-code of NFC geven de slimme labels toegang tot veel meer informatie over een ruimte, zoals de geboekte data/tijden/aantal deelnemers en openstaande tijdslots. Je kan ook met kleurcodes werken om speciale vergadertypes te benadrukken, of melden dat de vergadertijd bijna op is.

Vertrouw Proximus SpearIT voor ESL-IoT

Proximus SpearIT is een onafhankelijke ICT-integrator en werkt samen met toonaangevende ESL-technologiepartners. Wij bieden de beste oplossing voor jouw behoeften.

Onze belangrijkste IoT-oplossing is gebaseerd op het Vusion smart retail IoT-platform van SES Imagotag, de wereldleider op het gebied van IoT smart labels. Enkele highlights:

  • 17.000 locaties uitgerust met smart labels
  • Actief in 62 landen
  • 160 miljoen aangesloten labels in industrie en retail
  • 200 klantenreferenties bij toonaangevende logistieke en retailbedrijven
Organiseer een ESL-IoT demo

Heb je vragen ?

Vaak gestelde vragen

Waarom zijn ESL-IoT smart labels belangrijk voor kamerreserveringen?

De Io T-technologie biedt cruciale verbeteringen voor het beheer van een facilitaire ruimte. Het gebruik van smart labels, mobiele boekingsapparaten en een internet-of-things (IoT) opstelling is een game changer en kan impact hebben op meerdere industrieën.

Of je nu ziekenhuiskamers, hotelkamers, expositieruimtes of vergaderzalen van bedrijfskantoren beheert, je kan slimme IoT-labels (bv. met e-Ink-technologie of E-Ink schermen) combineren met mobiele boekingsapparaten (bv. kleine tablets) en je boekingssysteem (bv. software voor kamerbeheer, Microsoft Outlook of Gmail ...).

De toekomst van ruimtebeheer evolueert snel, zowel voor een virtuele videovergadering als voor een fysieke vergadering. Real-time of volgens schema de ruimtegegevens synchroniseren is van cruciaal belang en het beheer van jouw faciliteiten hangt ervan af.

Hoeveel kost ESL-IoT en hoe lang duurt het om een kantoor en een kamer te boeken?
Met wie kan ik contact opnemen als ik dringend een upgrade nodig heb van onze kamerreserveringsapparaten?
Hoe snel kunnen ESL-IOT en boekingsapparaten worden geïnstalleerd voor een ziekenhuis, hotel of kantoorkamers?
Wie kan mijn vragen beantwoorden voor de benodigdheden voor het boeken van kantoorruimte?

Stel een vraag

  *mandatory/obligatoire/verplichte
 
 
   

 

Verwante informatie over ESL-IoT

ESL Smart labels voor retail

Met electronic price labels werk je de winkelprijzen centraal bij. Pas je prijzen handmatig aan, of schematisch gedurende de dag, week of maand. Meer leren

ESL-IoT smart labels voor het magazijn

De ESL-IoT smart labels laten het orderpickteam toe om steeds nauwkeurige voorraadniveaus aan te bieden. Meer leren

Overzicht ESL label formaten

Electronic shelf labels (ESL) zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van 4 cm breed voor energiezuinige prijslabels, tot meer dan 30 cm breed voor full-colour digital signage. Meer leren

ESL-IoT Smart labels voor de fabriek

Met electronic smart labels in productielijnen kan je de voorraad centraal bijwerken. Je kan het aantal overgebleven of geproduceerde onderdelen zien en ze koppelen aan temperatuur- of locatiesensoren. Meer leren

Loading
Contact