Home > Oplossingen > Datacenter & Cloud > Enterprise data storage

Een groeiende databerg en opslaguitdaging

Nu de vierde industriële revolutie de grenzen tussen de fysieke en digitale wereld blijft vervagen, zijn gegevens de brandstof geworden die bedrijven voortstuwt. Maar met deze groeiende gegevensberg komt een nieuwe reeks uitdagingen.
 
Hoe kun je al die gegevens veilig opslaan en ervoor zorgen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer je ze het hardst nodig hebt? Ons schaalbare, toekomstbestendige en intuïtieve gegevensopslagplatform is het antwoord.
 
Bij Proximus SpearIT begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn en daarom bieden we oplossingen op maat om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Ons team van experten werkt nauw met je samen om de beste aanpak voor jouw gegevensopslag te bepalen; of dat nu een publieke of private cloud is, of een hybride oplossing.
 
Met een hybride cloud-oplossing kun je je meest gebruikte gegevens ter plaatse opslaan voor een lagere latentie, terwijl je inactieve gegevens naar de cloud verplaatst. En met onze oplossingen merkt de eindgebruiker het verschil niet eens.
 
Weet je niet waar je moet beginnen? Wij maken voorstellen om je op weg te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om je gegevensopslag toekomstbestendig te maken.
 

Geen idee waar te beginnen? Contacteer ons

 

Ontdek onze roadmap naar succes!

Klik hier voor meer informatie

Data Storage en Hybrid Cloud: een mooi koppel

Veel bedrijven kiezen voor een hybride cloudoplossing: de combinatie van (één of meerdere) public en private clouds.

Dat biedt voordelen voor je dataopslag, want dankzij de hybrid cloud hoef je niet alle gegevens in je datacenter te bewaren. Zo kan je de meest gebruikte data on-premise houden voor minder latency en inactieve data naar de cloud verhuizen.

Het beste van allemaal: voor de eindgebruiker verandert er niets!

Daarom kies je voor Proximus SpearIT

Een uniek IT-ecosysteem

Zoek je ook oplossingen in bv. networking of managed security?
Profiteer van onze expertise in andere domeinen.

Aanpak op jouw maat

Op zoek naar een end-to-end oplossing of ondersteuning bij één van de fasen van de uitrol van een nieuwe IT-omgeving?
Aan jou de keuze!

Jarenlange ervaring

Proximus SpearIT is niet aan zijn proefstuk toe. Praktijkvoorbeelden lichten onze aanpak toe, dus vraag gerust referenties op!

Een Trusted Partner

We streven naar de beste service.
In onze prijzenkast: tal van high-level certificaten en strategische partnerships met top Technology Vendors.

Een greep uit ons klantenbestand

Gerelateerde blogartikelen

Proximus NXT SpearIT brengt de bussen en trams van De Lijn naar een next level

Proximus NXT SpearIT, toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en dochteronderneming van Proximus, heeft een raamovereenkomst verworven bij De Lijn, de Vlaamse openbare vervoersmaatschappij. Het raamcontract omvat de vervanging van de huidige 3G-routers in bussen en trams door nieuwe 4G/5G-routers, inclusief de volledige staging en installatie.

Amate/GZA Zorg en Wonen kent 4-jarig ICT Managed Services Contract toe aan Proximus SpearIT

Proximus SpearIT, dochteronderneming van de Proximus Groep is gekozen door Amate/GZA Zorg & Wonen voor een omvangrijk 4-jarig ICT-dienstverleningscontract. De overeenkomst omvat de end-to-end managed services-ondersteuning voor het complete ICT-landschap van Amate/GZA Zorg en Wonen, waaronder het beheer van het hybride Cloud platform, IT-werkplekken, netwerk en beveiliging, en de ondersteuning van meer dan 2000 eindgebruikers.

ga naar alle blogartikelen

 

Hoe zit het met jouw Data Storage?

Krijg een assessment

Up-to-date blijven over het recenste IT-nieuws?
Loading
Contact