Smart Retail

Smart retailer worden

76% van de Belgische consumenten koopt online, terwijl 90% van alle fysieke producten nog steeds in de winkel wordt gekocht. Consumenten denken vandaag de dag niet in termen van kanalen, ze willen alleen maar winkelen.

Ontdek hoe technologie en digitale transformatie u kunnen helpen bij het verkrijgen van fytosanitaire producten.

Hoe? Verkrijg meer operationele efficiëntie en klantgerichtheid in uw bedrijfsmodel. Investeer in de ervaring van uw klant terwijl u het verkeer en de omvang van uw winkelmandje vergroot.

Verbazingwekkende klantenservicebeleving

Centraal beheerde real-time gegevens op elektronische schapetiketten (ESL), verkoopaanraakschermen, digitale infoschermen en kiosken kunnen directe aankoopbeslissingen beïnvloeden en de e-commerce in de winkel ondersteunen. Bied een gedenkwaardige winkelervaring.

Slimme ESL-etiketten met behulp van IOT-technologie en WiFi

Definieer de prijzen in het beheersplatform, druk op de knop en de prijzen worden automatisch aangepast voor alle kanalen tegelijk. Geen handmatige prijsaanpassingen meer. U kunt ook de elektronische schaplabels koppelen aan uw ERP-pakket.

En voor klanten? Via een QR-code of NFC geven de labels toegang tot veel meer informatie over een product dan alleen de prijs, zoals allergenen of een instructievideo. Werk met kleuren om bepaalde producten in de kijker te zetten.

De aangesloten always-on beveiligde winkel

Voordat u investeert in technologieën die gegevens verzamelen om efficiënter te zijn, hebt u een snel, betrouwbaar en veilig netwerk nodig. Word een altijd verbonden en beveiligde winkel.

Beveiligingsbewijs & GDPR-compliancy

U wilt het vertrouwen van de klant niet verliezen door een data-inbreuk, malware, zoekgeraakte bestellingen of onderbroken diensten.

Dit betekent dat organisaties privacy en veiligheid serieus moeten nemen en een professionele aanpak moeten hanteren. Cybercriminaliteit neemt alleen maar toe.

De privacywetgeving is zeer streng, de boetes zijn proportioneel. Het Proximus ICT-ecosysteem biedt u de beste bescherming op de markt.

Meer over Smart retail

Download het smart retail ebook en ontdek alles over:

  • Hoe u de klantervaring zowel online als in de winkel kunt verrijken
  • Hoe kan men de operationele efficiëntie en de controlekosten verhogen?
  • Hoe technologie en digitalisering kunnen helpen
  • Marktgevallen
  • Verhalen van klanten
  • Hoe Proximus SpearIT kan helpen

Download the ebook

Noot: we sturen het ebook naar deze e-mail

IIk ben geïnteresseerd in Smart retail. Contacteer mij

Loading
Contact