Home > Over ons > Maxime Lamy

“Indrukwekkend hoeveel expertise hier samenzit. Heel verrijkend ook”
Maxime Lamy - Technical Architect

Hoe complexer, hoe beter

“Als Technical Architect volg ik de technische aspecten van projecten rond dataopslag en -virtualisatie op, van de eerste inschatting voor de klant tot en met de integratie ter plekke. Hoe complexer de vraag, hoe meer plezier ik eraan beleef. Momenteel ben ik bij een klant een virtueel netwerk aan het opzetten. Aan mij om uit te vlooien hoe de vier bestaande servers best geïntegreerd worden. Ook al zit ik fysiek niet bij mijn collega’s, ik heb alle tools ter beschikking om toch vlot met hen te overleggen. Bij Proximus SpearIT zit er veel expertise verzameld; het is leuk om die kennis te delen en nieuwe inzichten op te doen. We verrijken elkaar.”
 

Op bezoek bij Dell in Ierland

“Niet zo lang geleden kregen we de kans om met de collega’s het Dell Innovation Centre in Ierland te bezoeken en met de ontwikkelaars ginder te praten. Boeiend om te zien aan welke geavanceerde en vernieuwende oplossingen zij werken. Intussen heb ik zelf ook het Dell Compellent Storage-certificaat op zak. Straf dat mijn werkgever me daarvoor de tijd heeft gegeven. Het volgende op mijn verlanglijst is een VCP 6.5-certificaat van VMware, rond datacentervirtualisatie.”
 

“Indrukwekkend hoeveel expertise hier samenzit. Heel verrijkend ook”

FB_CentreHabitat_05.jpg “Ik ben een man van uitdagingen. Geef mij een doel en ik herleef. Daarom ben ik zo verknocht aan hardlopen, en daarom ook hou ik zo van mijn werk bij Proximus SpearIT. Challenges zijn er hier in overvloed. Dat had ik meteen door toen ik drie jaar geleden kwam solliciteren. Bovendien maakt het bedrijf deel uit van de Proximus-groep, wat naar carrièremogelijkheden toe een enorm pluspunt is.”


 

Interesse?

Kijk dan gauw of deze jobs bij jou passen:

Contact