Home > Over ons > Ken Vanmarsenille

“Elke dag met de glimlach naar kantoor”
Ken Vanmarsenille - Field Engineer

Snelle groei

“Dat je bij SpearIT snel kunt groeien en veel ervaringen kunt opdoen, daar ben ik zelf het levende bewijs van. Na nauwelijks enkele maanden mocht ik als local runner de baan op, om bij de klant ter plaatse hulp te bieden. Ondertussen kom ik al negen maanden bij dezelfde klant over de vloer en heb ik een goede, persoonlijke band opgebouwd. Ik mag het gerust zeggen, ik vertrek elke dag met de glimlach naar kantoor.”
 

Elke dag een nieuwe uitdaging

“Mijn werkdag begint in mijn mailbox, waaruit ik eerst de meest dringende problemen filter. Computers die niet starten, software die niet naar behoren functioneert, servers die het laten afweten: elke dag dienen zich andere uitdagingen aan, wat maakt dat mijn job erg gevarieerd is.”
 

Complimenten van de baas

“Een bijzonder moment voor mij was de jaarlijkse ICT-meeting van Proximus, waarop de resultaten van de groep en de doelen voor het volgende jaar worden besproken. Aan het einde van die vergadering zet het management steeds een aantal medewerkers in de bloemetjes. Toen ik tijdens de voorbije meeting ineens mijn naam hoorde vallen, wist ik niet waar ik het had. Samen met enkele andere collega’s werd ik genomineerd in de categorie ‘samenwerking’. Onverwacht, maar zeer leuk en vooral motiverend!”
 

“Elke dag met de glimlach naar kantoor”

“Ik ben een goed jaar in dienst bij Proximus SpearIT. Het eerste half jaar werkte ik op de centrale helpdesk in Tienen en gaf ik klanten telefonische ondersteuning. Vanaf de eerste dag klikte het met de collega’s, die mij direct in de groep opnamen en begeleidden waar nodig.”
 

Interesse?

Kijk dan gauw of deze jobs bij jou passen:

Contact