Home > Nieuws

Nieuws & blog

Proximus NXT SpearIT brengt de bussen en trams van De Lijn naar een next level

15/01/2024 door SpearIT editor

Proximus NXT SpearIT, toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en dochteronderneming van Proximus, heeft een raamovereenkomst verworven bij De Lijn, de Vlaamse openbare vervoersmaatschappij. Het raamcontract omvat de vervanging van de huidige 3G-routers in bussen en trams door nieuwe 4G/5G-routers, inclusief de volledige staging en installatie.

Amate/GZA Zorg en Wonen kent 4-jarig ICT Managed Services Contract toe aan Proximus SpearIT

14/06/2023 door SpearIT editor

Proximus SpearIT, dochteronderneming van de Proximus Groep is gekozen door Amate/GZA Zorg & Wonen voor een omvangrijk 4-jarig ICT-dienstverleningscontract. De overeenkomst omvat de end-to-end managed services-ondersteuning voor het complete ICT-landschap van Amate/GZA Zorg en Wonen, waaronder het beheer van het hybride Cloud platform, IT-werkplekken, netwerk en beveiliging, en de ondersteuning van meer dan 2000 eindgebruikers.

13/06/2023 door SpearIT editor

Het is officieel. Proximus versterkt zijn positie op de professionele Benelux-markt. Proximus NXT is de nieuwe naam in het B2B-landschap en staat vooral synoniem voor een strategie die de nadruk legt op IT-expertise die verder gaat dan het telecom-DNA.

Support Services on Request (SSoR)

3/04/2023 door SpearIT editor

We hebben een nieuw Proximus SpearIT-aanbod gelanceerd om onze klanten nog beter van dienst te zijn! Het aanbod heet Support Services on Request.

Trends Gazelle 2023 nomineert Proximus SpearIT, in de categorie 'grote ondernemingen in de regio Brussel'

20/02/2023 door SpearIT editor

Elk jaar nomineert de redactie van Trends een Gazelle voor elke provincie in België. Een Gazelle is niet alleen een bron van energie voor onze economie, maar ook een echte inspiratie voor ondernemers.

Dell bekroont Proximus SpearIT & Proximus Enterprise met "CSP Partner of the Year" voor Cloud Excellence

22/12/2022 door SpearIT editor

Op het evenement 2022 Dell Technologies Forum werden Proximus SpearIT en onze collega's van Proximus Enterprise bekroond als winnaars in de categorie "Cloud Service Partner (CSP) van het jaar".

Joris Duysens benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Proximus SpearIT

17/10/2022 door SpearIT editor

"Het potentieel van Proximus SpearIT is gigantisch: het heeft zowel de flexibiliteit van een middelgrote onderneming als de kracht van een grote onderneming dankzij de Proximus groep."

Atrias kiest voor Proximus SpearIT voor het beheer van hun basis ICT-diensten

2/02/2021 door SpearIT editor

Na een uitgebreide procedure van openbare aanbesteding, besliste Atrias om de gunning van het raamcontract “Basic IT Managed Services” toe te wijzen aan Proximus SpearIT. 

Wij waren aangenaam verrast door het voorstel van Proximus SpearIT”, zegt Christian Dekeyser, Director Operations van Agoria

10/07/2020 door SpearIT editor

Agoria heeft voor Proximus SpearIT gekozen als digitale werkplek- en cloudpartner.

Met Christiaan en Jan als laatste aanwinsten staan we klaar voor de toenemende vraag naar managed services & IT operations outsourcing en voor de verdere uitbouw van ons solutions & services aanbod.

6/07/2020 door

Proximus SpearIT blijft verder groeien en versterkt z’n team met ervaren professionals met een uitgebreide ervaring in het Belgische ICT landschap.

Become an ICT security specialist

27/05/2019 door SpearIT editor

Your IT security career starts here!

Vind je ons tof? Stem ons hier naar de overwinning

4/04/2019 door

De lezers van Data News hebben Proximus SpearIT genomineerd als mogelijk KMO IT Partner van het jaar. Stem ons hier naar de overwinning!

 

Wij begrijpen de middenmarkt als geen ander en deze award zie ik als een bevestiging daarvan.

26/01/2018 door

Wij kregen de Channel Award voor beste reseller voor de middenmarkt op de het zestiende Channel Awards-gala in Brussel op 25 jnauari.

Proximus SpearIT is Dell EMC Titanium Partner

22/06/2017 door SpearIT editor

Dell EMC duidt daarmee in zijn Partner Program partners aan met de nodige middelen en competenties (expertencertificaten), die van hen echte sectorspecialisten maken. 

VMware kan je haast niet meer wegdenken uit hedendaagse IT-omgevingen

21/06/2017 door SpearIT editor

Proximus SpearIT heeft haar VMware Professional Solution Provider partnership bevestigd. 

Loading
Contact