Home > News > Proximus SpearIT boosts consultancy-activiteiten met Kris Mampaey
Filter news :

Newsletter

Proximus SpearIT boosts consultancy-activiteiten met Kris Mampaey

Ex-CIO Willemen beschikbaar voor advies

 

Kris Mampaey is gestart als business consultant digitale transformatie bij Proximus SpearIT, de dochteronderneming van Proximus die ICT-diensten ontwikkelt op maat van middelgrote bedrijven. Kris Mampaey is gekend als ex-CIO van de bekende bouwgroep Willemen.

Tom Tomczak

Tom Tomczak, CEO van Proximus SpearIT:

We willen onze klanten helpen beter te presteren. Zij willen de meerwaarde van technologie realiseren en daarvoor heb je mensen met praktijkervaring nodig, zoals Kris.

Een vertrouwde sparring partner

Proximus SpearIT stemt zo zijn diensten verder af op de MO-markt.

We merken bij onze klanten dat ze nood hebben aan een vertrouwde sparring partner die ook in staat is om strategische plannen en roadmaps uit te tekenen op hun maat. Met Kris Mampaey kunnen we hen zo’n sparring partner bieden.”, zegt Bart Weemaels, head of projects & services bij Proximus SpearIT.

Over Kris Mampaey

Kris Mampaey heeft bij Willemen de ICT-afdeling van een klassieke “brandweer” omgebouwd naar een professionele dienst met servicedesk, infrastructuur, applicatie-ontwikkeling, training en een project management office. Zo werd (en wordt) Willemen onder impuls van de ICT-afdeling één van de meest vooruitstrevende digitale bouwbedrijven.

Kris Mampaey heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector. Zowel uitvoerend als projectmanager voor crew- en crowdmanagement op Rock Werchter en Tomorrowland, of als Business developer bij ECX, Aurelium en Telenet, en als directeur van het shared service center ICT bij Willemen Groep.

Weetje: hij zorgde er o.a. voor dat Rock Werchter het eerste festival ter wereld met gratis WiFi was.

Kris Mampaey, Proximus SpearIT

Ik koos voor Proximus SpearIt omdat het een dynamisch groeibedrijf is met een duidelijke visie: diensten op maat van middelgrote bedrijven.”, zegt Kris Mampaey,

Nieuwe technologieën komen voor middelgrote ondernemingen meer en meer binnen bereik. Als je ze goed doordacht toepast, kan je vaak je rendement verhogen en je toekomst verzekeren. Bij Proximus is een indrukwekkende technische kennis aanwezig, maar die is niet altijd even toegankelijk voor de middelgrote onderneming. Met Proximus SpearIT kunnen we die kennis op het juiste moment op een praktische manier ter beschikking te stellen zodat we onze klanten gericht kunnen helpen en ontzorgen.

Loading
Contact