Nu we de kaap van 100 medewerkers naderen, versterken we ons management team met twee ervaren mensen.

" />
Home > News > Proximus SpearIT versterkt management
Filter news :

Newsletter

Proximus SpearIT versterkt management

Tom Tomczak, CEO Proximus SpearIT
Nu we de kaap van 100 medewerkers naderen, hebben we bij Proximus SpearIt ons management team versterkt met twee nieuwe, ervaren rotten: Bart Weemaels (37) als Head of Projects & Services en Fina Cammarata (41) als Head of Sourcing.

 

Tom Tomczak, CEO:

Twee redenen voor deze versterking:

 
1) de komende jaren hebben klanten hybride cloudomgevingen (private/public, on/off-premises) nodig om beter te presteren, en wij kunnen hen daarin adviseren en met de juiste specialisten en diensten ontzorgen, en

2) een grotere organisatie vraagt tegelijk om meer focus wil je niet aan slagkracht inboeten. Vandaar de keuze voor Bart en Fina als ervaren mensen met een ‘can-do’ mentaliteit.

Bart Weemaels (37) is vader van twee voetballende jongens (6 en 8). Hij heeft zijn sporen in de IT verdiend als oprichter en managing partner van virtualisatiespecialist ePact, dat nu onder Uptime (Cronos Groep) zit. In zijn 6 jaar als solution manager in de outsourcingdivisie van Cegeka heeft hij ervaring opgedaan in het ontwikkelen van een dienstenorganisatie en het opstarten van strategische consultancydiensten. Bart is ook actief bij JCI Vlaanderen en JCI Hasselt.

Bart Weemaels, Head of Projects & Services Proximus SpearIT
Fina Cammarata, Head of Sourcing Proximus SpearIT

Fina Cammarata (41) is moeder van 3 zonen en heeft de laatste 15 jaar uitgebreide ervaring opgedaan in personeelszaken, business development en consulting bij o.a. Harvey Nash, Atos-Bull en Dimension Data. Bij deze laatste leerde ze als staffing solution manager de knepen van het moderne rekruteren.

Operations manager Geert Van Winkel en HR manager Sofie Allegaart die de sourcingafdeling hebben opgestart en gelanceerd, krijgen nu meer tijd voor hun kernopdrachten. Sofie kan zich nu ten volle op het HR-beleid richten en Geert blijft operationeel verantwoordelijk voor de technische specialisten en de werkprocessen.

Bart zal de Project & serviceafdeling en Fina de IT-consultants business verder professionaliseren, met als doel één van de sectorleiders te worden op de Belgische IT-markt.

Focus ligt op de ontzorging van klanten door hun IT te beheren en het inzetten van mensen met de juiste ICT-kennis.

Loading
Contact